VeranderRegie
Overakkerstraat 142
4834 XN Breda

+31 6 46 59 32 57
mirjam@veranderregie.nl

KVK: 12345678
BTW: NL1234.56.789.B.01
IBAN: NL12 BANK 0123 4567 89
Algemene voorwaarden

Asset 26

VERANDERREGIE START VAAK MET BUSINESS DEVELOPMENT.

Hier gaat het om vragen als: waar wil je met je bedrijf over vijf jaar staan? Is mijn bedrijf nog relevant in de toekomst? Past het huidige business model nog? Wat lever ik nou echt en wie wil daarvoor betalen? Werken we allemaal aan hetzelfde doel? Veranderregie helpt je het heft weer in handen te nemen. Soms maken we van de resultaten van dit denkwerk een businessplan.

Asset 13

Deze antwoorden geven belangrijke input voor het team dat deze ambitie waar moet gaan maken. Een organisatie waar alleen de leider of directeur ideeën heeft is zeker niet toekomstbestendig. Veranderingen volgen zich zo snel op dat het gehele team input moet en kan leveren. We noemen dit sociale innovatie.

Wie pakt welke rol?

Het mooiste is natuurlijk als iedereen de rol pakt die het beste past. Bij je talent en bij je ambitie. Hebben we de juiste mensen aan boord? Zijn de voorwaarden gecreëerd om samen te presteren? Dat kan je empowerment noemen, of sociale innovatie of duurzame inzetbaarheid. Maakt niet uit. Als de energie maar stroomt en als alle radartjes maar dezelfde kant uitdraaien. Pas als die vragen met een volmondig ja kunnen worden beantwoord, ronden we het traject af.

Asset 36@1.5x
Asset 18

Maar daarmee zit het werk er niet op, want sociale innovatie is een continu proces. Talrijke onderzoeken wijzen uit dat sociale innovatie de sleutel is tot een gezond, succesvol en toekomstbestendig bedrijf. Als iedere medewerker wordt uitgedaagd om zijn eigen meerwaarde te tonen, ontstaat betrokkenheid, trots en voldoening. En natuurlijk komt dat ook het bedrijfsresultaat ten goede.

Sociale Innovatie

Artboard

Platter werken
Verantwoordelijkheden zo laag mogelijk, maar dus ook bevoegdheden!

Artboard

Leuker werken
Werken vanuit talent en ambitie

Artboard

Succesvoller werken
Hoger rendement, meer ideeën, beter reageren op veranderingen

Artboard

Dynamischer werken
Netwerk inschakelen, co-creatie, persoonlijk leiderschap